Integral Eye Movement Therapy

Onzekerheid, schuld, schaamte, spijt, onverwerkte pijn of emoties, trauma, niet voldoen of je niet goed genoeg voelen, chronische vermoeidheid, Burn-Out

IEMT is een krachtige methode die je helpt om in korte tijd onverwerkte pijn en emoties op te ruimen. Deze methode werkt in op diepe structuren waar – ogenschijnlijk vergeten – emoties liggen opgeslagen. Het voordeel van IEMT is dat je niet hoeft te praten over je herinneringen. Het is dus helemaal prima als je niets kwijt wilt over die traumatische gebeurtenissen! Weet jij het je, inclusief bijbehorende gevoelens, te herinneren? Dan is dat al meer dan voldoende om IEMT effectief toe te passen.

Energie weer laten stromen

In deze diepe structuren koppelen we onverwerkte gevoelens los van (soms traumatische) gebeurtenissen, die ongemerkt een remmende werking hebben op je levenskracht. Worden deze emoties opgeruimd, dan ervaren mensen dat vaak direct als bijzonder bevrijdend. Ze voelen zich blijer, krachtiger, positiever en energieker. Steeds terugkerende, negatieve gedachten, druk zijn in het hoofd, gevoelens van somberheid, angst en depressie verdwijnen. Waardoor de energie weer van binnenuit stroomt en er ruimte ontstaat voor positieve energie. Kortom, een bijzonder krachtige methodiek, die snel en effectief werkt en waarvan het resultaat direct merkbaar is. 

Internationaal gecertificeerd IEMT Advanced Practioner

Contact opnemen voor Integral Eye Movement Therapy.