Buteyko Ademhalingstraining

Buteyko ademhalingstraining

Door stress, een jachtige manier van leven of fysieke klachten kan je ademhaling ontregeld raken. Met de Buteyko ademhalingstraining zeg je vermoeidheid, astma, slaap apneu, angsten, stijve spieren en vele andere klachten vaarwel. Omdat je een natuurlijke en gezonde manier van ademen aanleert.

Minder vaak en lichter ademen

De oefeningen werden ontwikkeld door de Russische arts Buteyko (1923 – 2003). Te snel en te zwaar ademhalen is ongezond. Dat is de meest opvallende en belangrijkste conclusie uit zijn diepgravende onderzoek naar het verband tussen ademhaling en gezondheid. Veel mensen doen dat ongemerkt. Stress en een jachtige levensstijl, maar ook fanatiek sporten kan leiden tot deze ontregeling in het ademhalingscentrum. Met allerlei klachten van dien: angsten, astma, hoge bloeddruk, vermoeidheid en hyperventilatie, neuspoliepen, Burn Out,verstopte holtes, etc.

Energiek

Dr. Buteyko ontwikkelde daarom een ademhalingstraining waardoor je effectiever leert te ademen. Lichter en minder ademen. Waardoor je weer tot een ontspannen, gezonde manier van ademen komt. Welvaartsklachten verdwijnen en je krijgt direct meer energie.

Wil je een cursus bij mij volgen? Grip geeft groepstrainingen en individuele training op afspraak. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

Meld je aan voor de Buteyko Ademhalingstraining.

Heb jij interesse en wil jij je graag aanmelden voor onze Buteyko cursus, meld je hieronder aan. 

Ik meld mij aan voor de Individule Buteyko cursus
Data: In overleg
Waar: Wijzend 26 1862HJ Bergen
Kosten: €450,-
Gespreide betaling is mogelijk.

Wil je graag een cursus op maat, helemaal afgestemd op jouw klachten en behoeften, dan kan dat. Dan maken we voor 3 sessies een afspraak. Mail voor meer informatie naar info@gripgeeftkracht.nl.

Er is een gezinstarief (twee personen uit één gezin: € 550, drie personen uit één gezin: € 750). Kinderen tot 16 jaar: ouders mogen gratis meedoen met de cursus.

Locatie voor de individuele cursus is Wijzend 26, 1862 HJ bergen